www.elllobregat.com
La policia d’Esplugues arresta a un lladre després d’una persecució per la B-23
Ampliar

La policia d’Esplugues arresta a un lladre després d’una persecució per la B-23

Por Dayana García Blas
miércoles 04 de noviembre de 2015, 19:58h
La Policia Local d’Esplugues ha detingut a un home de 28 anys, veí de Lleida, que havia robat un camió després d’una arriscada persecució per l’autopista B-23.
El presumpte lladre va afanar el vehicle al pàrquing públic del carrer Sant Antoni M. Claret, però va començar la seva fugida a l’Hospital Comarcal Moisès Broggi, lloc on els agents de policia li van ordenar que s’aturés pel furt del camió.

No obstant, el jove no va parar i es llavors quan es va iniciar una persecució per la carretera B-23. Durant el seguiment, el cotxe de policies va patir empentes en diverses ocasions fins que a la sortida d’Esplugues de l’autopista, el conductor va perdre el control del camió i va bolcar. Finalment, l’home d’inicials D.C.S va ser interceptat a la plaça Josep Català gràcies a l’ajuda d’un cotxe patrulla de Policia Local.

De moment, el policies han rebut atenció mèdica per lesions lleus i l’arrestat ha de passar a disposició judicial, ja que se l’imputen delictes de robatori, atemptat contra els agents de l’autoritat, delicte de danys i de lesions.

D’altra banda, el detingut presenta diversos antecedents delictius i tenia vigent una ordre de detenció i ingrés a la presó emesa pel Jutjat d’Instrucció núm.3 de Lleida.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(8)

+
0 comentarios