www.elllobregat.com

L’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya edita el mapa topogràfic del Parc Agrari del Baix Llobregat

jueves 12 de noviembre de 2015, 03:18h

La nostra joia agrícola, el Parc Agrari del Baix Llobregat, encara resisteix a la pressió de la reindustrialització i de les infraestructures. Ubicat a una de les zones més densament poblades del territori, el Parc Agrari s’ha convertit en tot un atractiu per a moltes persones que aprofiten la xarxa de camins per gaudir dels seus espais naturals.

Veure a la ciutadania passejant, fent running o anant en bicicleta per fer esport és ja habitual a tot el Parc, així com a la part més meridional del Delta del Llobregat, al municipi de El Prat i també a Viladecans. Ara, els amants del Parc Agrari podran disposar del nou mapa topogràfic que l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, ha editat amb tots els camins, corriols i senders, així com els itineraris i la xarxa d’equipaments existents al territori.

A escala 1:25.000, l’edició permet representar el territori de manera detallada per tractar de manera acurada l’accessibilitat des de diferents punts de vista o altres aspectes relacionats amb el Parc Agrari, com activitats que es desenvolupen, el medi natural, llocs d’interès o equipaments públics. Per aquest motiu, l’Institut Cartogràfic i Geològic considera que és un bon producte tant per professionals que fan servir la cartografia com per un públic més general.

La publicació s’emmarca en el recull de diferents mapes de la Xarxa de Parcs Naturals que ja s’han anat editant dins les col·leccions de capitals comarcals: la Serralada Litoral, la Serralada de Marina i el del Parc del Montnegre i el Corredor, dins la col·lecció Unitats Geogràfiques; i el Parc Natural del Montseny i el de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, en la col·lecció Espais naturals protegits completen la llista. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios