www.elllobregat.com
Amb carril bici fins a la platja

Amb carril bici fins a la platja

jueves 12 de noviembre de 2015, 03:33h
En paral•lel als nous projectes industrials, Viladecans ha aconseguit recuperar el projecte de millora del tram de la carretera B-204 o carretera de El Prat per motius de seguretat i per dotar-lo amb un carril bici i una via peatonal.

Segons ha pogut saber El Llobregat, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, va comunicar per telèfon a l’alcalde de la ciutat, Carles Ruiz, el seu compromís per completar aquesta reivindicació del consistori pel pròxim estiu.

La demanda existia des de l’any 2007 quan es va obrir el Camí del Mar. Segons fonts municipal, la Generalitat –com a propietària de la via- havia de fer més ample el tram entre el nucli urbà (a l’alçada de la C-32) fins a la rodona que la connecta amb la B-210 i el Camí del Mar. Al 2010 ja es va donar un convenir entre ambdues administracions per concretar la millora en aquest tram per després cedir-lo a l’Ajuntament, que s’encarregaria del seu manteniment.

Les obres van ser pressupostades, però mai executades. Ara, amb el desenvolupament de Ca n’Alemany, aprofitant la provisional prohibició de la circulació en aquesta via per a la realització d’un nou pont, la conselleria dóna el seu vist-i-plau per recuperar del calaix aquesta iniciativa municipal. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios