www.elllobregat.com
Investir l’Artur Mas president

Investir l’Artur Mas president

Carta del Lector - Marta Pombo

jueves 12 de noviembre de 2015, 03:35h
La majoria dels ciutadans i ciutadanes que hem votat per la independència, sigui Junts pel Sí o la CUP, estem molt decebuts del que està passant. Molts de nosaltres som d’esquerres i odiem tant el sistema capitalista com ho fan els líders de la CUP (alguns de nosaltres els hem votat).

Tanmateix, veiem que aquest moment històric és especial i únic. Ara toca pensar i actuar en clau de país. Ens cal un líder amb sentit d’estat, amb molt bona preparació, un estratega, algú que se l’ha jugat i se la juga per a tots nosaltres, que aniria a presó en cas extrem i que, només per un tema de justícia social ja s’ho mereix, havent rebut fins ara totes les patacades del procés.

Ens cal algú amb una gran força internacional, algú qui l’Estat Espanyol vol destruir perquè és de qui realment té por. Per a nosaltres aquest algú ha de ser l’Artur Mas. No entenem quina mena de miopia política impera en alguns sectors de la CUP i de Catalunya Sí que es Pot.

Si us plau, demanem que aquests sectors recapaciteu. D’altra manera, tot l’esforç guanyat fins ara es perdrà. No podem tornar a fer eleccions. Això seria pràcticament la mort del nostre procés i causaria una enorme decepció a milers de persones. Hem de tirar el procés endavant perquè el que molts ciutadans i ciutadanes de Catalunya us estem demanant és una oportunitat històrica, un dret que té tot poble i tota societat en democràcia. És, senzillament, el dret a viure millor que ara i la possibilitat de construir un futur millor per als nostres fills i les generacions que vindran. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios