www.elllobregat.com
El ‘Black Friday’ arriba als allotjaments del Grup FGC
Ampliar

El ‘Black Friday’ arriba als allotjaments del Grup FGC

lunes 23 de noviembre de 2015, 20:01h

El proper divendres 27 de novembre, el Grup FGC oferirà un descompte del 10% en totes les reserves d’allotjament que es facin a l’Hotel Port Ainé 2000 i a l’Hotel i Apartaments de Vall de Núria.

En motiu del Black Friday (“divendres negre”), el Grup FGC ha posat en marxa una promoció del 10% de descompte en totes les reserves que es realitzin a l’Hotel Port Ainé 2000 i a l’Hotel i Apartaments de Vall de Núria. L’oferta només serà vàlida el mateix divendres 27 de novembre, data en què s’inauguren les compres nadalenques als Estats Units i a bona part d’Europa.

Els usuaris interessats a aprofitar aquest descompte, poden fer la seva reserva a través de les pàgines webs de les estacions de Port Ainé (www.portaine.cat) i Vall de Núria (www.valldenuria.cat).

Allotjaments d’alta muntanya amb encant i personalitat

L’Hotel i els Apartaments de Vall de Núria es troben situats al bell mig dels Pirineus. Envoltats de cims de gairebé 3.000 metres d’alçada, ofereixen unes vistes privilegiades en un entorn únic d’alta muntanya, dissenyats per a parelles i famílies, en un paratge exclusiu. En total hi ha 20 apartaments, amb una capacitat total de 103 places.

L’Hotel de Port Ainé 2000 es caracteritza per ser el més alt del Pirineu. Situat a la mateixa estació de Port Ainé, a 2.000 m d’alçada, permet als clients sortir esquiant del mateix allotjament, sense haver d’agafar un remuntador o haver de desplaçar-se per carretera. A més, l’hotel està orientat a un ampli altiplà a 2000 metres d'alçada al bell mig del massís de l'Orri, que forma part del Parc Natural de l'Alt Pirineu i del qual el propi hotel n'esdevé porta d'entrada.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios