www.elllobregat.com
El nou MercaGavà obre les portes amb el doble de superfície que l’anterior mercat
Ampliar

El nou MercaGavà obre les portes amb el doble de superfície que l’anterior mercat

martes 24 de noviembre de 2015, 19:48h

Gavà inaugura aquest nou espai comercial que amplia l’oferta al sector nord de la ciutat amb parades del mercat municipal, botiguers exteriors i un Mercadona

Fins a 2.500 metres quadrats de superfície. El nou MercaGavà ha estat avui inaugurat a la ciutat baixllobregatina que amplia la seva oferta comercial, sobretot al sector nord de Gavà, amb un equipament que dobla la seva superfície. L’alcaldessa de la ciutat, Raquel Sánchez, ha presidit l’acte d’inaugural a la plaça de Catalunya sobre aquest acte que, segons ha dit, dóna resposta a les necessitats comercials de Gavà: “Ja tenim aquí el nou MercaGavà, un mercat que esperàvem des de feia molt de temps perquè l’antic edifici no donava resposta a les necessitats de la ciutadania”, ha manifestat Sánchez abans de definir el nou equipament com un “motor de l’economia local i un factor determinant en la cohesió social per la qual tant apostem a la nostra ciutat”.

I és que el nou MercaGavà aglutina tant les tretze paradetes del mercat municipal, com una oferta exterior de vuit locals, a més del Mercadona. Tot en un total de quatre plantes i amb una superfície total de 12.257,81 metres per ser precisos, 2.500 destinats per la venta: mil per les paradetes i locals exteriors i 1.500 per la cadena de supermercats espanyola, que continua amb la seva aposta d’instal·lar-se a mercats municipals. De fet, aquest serà el seu primer establiment a la ciutat de Gavà: “és un orgull formar part d’aquest mercat municipal amb els nostres companys paradistes i estic segura que serà un mercat d’èxit”, deia la responsable de Relacions Externes de Mercadona a Tarragona, Lleida i Barcelona Sud, Paula Llop.

MercaGavà tindrà, d’altra banda, dues plantes de pàrquing per una capacitat de 157 cotxes que converteix l’equipament en tot un gran establiment, després d’una inversió de set milions d’euros, 5,2 corresponents a l’adjudicació i 1,8 milions a l’habilitació de la botiga.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios