www.elllobregat.com
La Molina, a punt per obrir aquest mateix divendres
Ampliar

La Molina, a punt per obrir aquest mateix divendres

miércoles 25 de noviembre de 2015, 15:08h

S’oferirà aquest cap de setmana una tarifa única de 10 euros i tot fa pensar que ja es podrà esquiar a la Puríssima

Tal com indicaven les previsions, l’onada de fred del passat cap de setmana, procedent de latituds altes, s’ha traduït en una forta baixada de les temperatures, amb nevades a les estacions del Grup FGC.

El fred, doncs, s’ha instal·lat al Pirineu català i, per aquest motiu, l’estació de La Molina obrirà les seves portes divendres 27 de novembre, sempre que la meteorologia acompanyi. Aquest cap de setmana, s´oferirà una tarifa única de 10,00 € i es posarà en funcionament el Telecadira i la Pista Llarga, amb un gruix d’entre 20 i 30 cm de neu pols.

Amb tot, La Molina seguirà treballant de valent i a l’espera de fortes nevades per poder posar en funcionament ben aviat la resta d’instal·lacions. L’objectiu és assegurar la posada en marxa del màxim nombre de remuntadors el més aviat possible, per tal d’encetar l’anhelada temporada d’hivern 15-16.

Més esquí durant el Pont de la Puríssima

Tot fa pensar que la meteorologia permetrà assegurar l’esquí de cara al pont de la Puríssima i, per tant, es podrà garantir un inici de temporada rodó. En aquest sentit, la resta d’estacions gestionades pel Grup FGC (Vallter 2000, Vall de Núria, Espot i Port Ainé) tenen previst posar en marxa les seves instal·lacions a principis del mes de desembre.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios