www.elllobregat.com
El Govern de l’Estat atura les obres del Passeig Marítim de Castelldefels

El Govern de l’Estat atura les obres del Passeig Marítim de Castelldefels

viernes 27 de noviembre de 2015, 18:27h

Unes presumptes desavinences entre el Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i el Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques acaba amb la paralització de les obres, ara mateix sense data de represa

Nova aturada de les obres corresponents al tercer tram del Passeig Marítim de Castelldefels. Després que el desacord entre el Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i l’empresa adjudicatària aturés les obres durant un mes i mig, ara les presumptes desavinences entre aquest Ministeri i el d’Hisenda i Administracions Públiques tornen a paralitzar el projecte. Així ho ha denunciat avui l’Ajuntament de Castelldefels després de rebre un comunicat on es decretava la “suspensió temporal parcial dels treballs”, sense concretar el temps de duració i, per tant, obrint la incertesa de quan es reprendran els treballs.

En aquest sentit, segons fonts oficials del consistori, la falta d’acord entre els dos Ministeris en relació a un sobrecost de 4.554,81 euros, un 0,1% de l’import total pressupostat per les obres (2.100.000 euros), ha derivat en aquesta nova suspensió. L’alcaldessa de Castelldefels, Candela López, ha qualificat com a “greu irresponsabilitat” la decisió del Govern central: “ens trobem davant d’un cas de greu irresponsabilitat. Hi ha una manca d’entesa entre dos Ministeris del mateix Govern, i com a conseqüència d’aquesta falta d’acord, els perjudicats de la nova paralització seran la ciutadania i els serveis d’oci i restauració de Castelldefels; que seguiran amb un Passeig Marítim ple de tanques, runes i obres a mig fer”, ha expressat López.

Per aquest motiu, el Govern local ha exigit –amb l’aprovació d’una moció que només ha rebut l’abstenció del grup municipal del Partit Popular- la represa immediata dels treballs, primer, pel retard que ja acumula el projecte d’execució i, segon, per evitar el “suplici”, segons ha dit l’alcaldessa, que el sector de la restauració va patir a l’últim estiu.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(1)

+
0 comentarios