www.elllobregat.com
Sant Boi recapte més de 50 tones d’aliments
Ampliar

Sant Boi recapte més de 50 tones d’aliments

miércoles 02 de diciembre de 2015, 17:14h
Més de 500 voluntaris han participat en la campanya
Sant Boi ha aconseguit recollir 51.300 quilos d'aliments en el Gran Recapte d’Aliments, el que representa 10.000 quilos més que a la darrera edició. La campanya solidària s'ha dut a terme els dies 27 i 28 de novembre els supermercats santboians on han participat 29 establiments comercials del municipi (Alcampo, Bonàrea, Caprabo, Condis, Consum, Dia, LIDL i Mercadona).

En total s'han recollit 115 "banyeres" (caixes grans) plenes d'aliments amb uns 450 quilos cada una. Aquesta xifra supera les 91 "banyeres" i 287 caixes de la recollida anterior. La tasca ha estat possible gràcies a la col·laboració de 540 persones voluntàries (170 més que l'any passat) que han fet possible aquesta edició del Gran Recapte a Sant Boi. Enguany, cal destacar la participació d'un grup d'alumnes i docents de l'Escola Parellada que es van sumar a la iniciativa.

Els aliments recollits seran destinats a les persones que ho necessiten a través de la Fundació del Banc dels Aliments de Barcelona i les entitats que en formen part, com la Botiga "Aliments Solidaris" de Sant Boi.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios