www.elllobregat.com
El pàdel, nou al·licient del Canal Olímpic de Catalunya
Ampliar

El pàdel, nou al·licient del Canal Olímpic de Catalunya

jueves 10 de diciembre de 2015, 07:24h
Inaugurat el club i les quatre pistes amb l’objectiu de ser un referent d’una modalitat en constant creixement.

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, va participar en la inauguració del Club de Pàdel Canal Olímpic de Catalunya i de les pistes que aquesta instal·lació ubicada a Castelldefels posarà a l’abast dels usuaris per practicar una modalitat en creixement. En l’acte, el van acompanyar el director del Canal Olímpic, Arseni de Palma, i el president de la Federació Catalana de Pàdel, Pere Hernández.

El Club de Pàdel Canal Olímpic de Catalunya disposa de 4 pistes panoràmiques d’última generació, un club social, un snack-bar, una botiga, vestidors i pàrquing exclusiu per als usuaris de l’entitat. El club neix amb l’objectiu de convertir-se en un referent en la pràctica d’aquest esport i oferirà les pistes tant als abonats del Canal, com als que ho són només del club i a qualsevol persona que vulgui llogar l’espai de manera puntual. Després dels parlaments, es va disputar un partit d’exhibició amb la presència dels jugadors Edu Bainad, número 3 del rànquing català i 64 del Word Padel Tour (WPT); Ruben Rivera, número 4 del rànquing català i 47 del WPT; Josué Hernández, número del 7 rànquing català, i Xavier Casadesús, nou cops campió de Catalunya i 15 anys número 1 de Catalunya. Per celebrar l’estrena, es va celebrar el Torneig Inaugural Nou Club de Pàdel Canal Olímpic de Catalunya, en categoria masculina i femenina, en el qual van participar 60 parelles.

El pàdel se suma a l’àmplia oferta esportiva del Canal Olímpic de Catalunya, una instal•lació de 43 hectàrees de superfície. Actualment, en l’equipament, s’hi poden practicar activitats lúdic-esportives destinades tant als abonats com al públic en general i, molt especialment, a escoles i centres d’ensenyament, així com a l’esport federat. Aquesta aposta pel foment de l’activitat poliesportiva amb una creixent oferta d’espais i serveis l’han convertit en un complex multiesportiu de referència al país i en el primer destí turístic familiar del Baix Llobregat. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios