www.elllobregat.com
El Grup FGC apropa les estacions d’esquí a la zona metropolitana amb diferents descomptes
Ampliar

El Grup FGC apropa les estacions d’esquí a la zona metropolitana amb diferents descomptes

jueves 10 de diciembre de 2015, 07:28h
El Grup FGC ofereix productes personalitzats per a poder gaudir a bon preu de la neu del Pirineu català. Les cinc estacions del grup sumen ja 150 km esquiables, a més, amb una àmplia oferta per tots els públics

El pont de la Puríssima dóna, com és ja habitual, el tret de sortida a la pràctica dels esports de neu, esports que ja no són només aptes pels ciutadans dels Pirineus catalans, sinó que cada vegada estan més a prop de la zona metropolitana. Les estacions que gestiona el Grup FGC –La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espor i Port Ainé- ja han iniciat la seva campanya d’hivern després de les primeres nevades a la zona pirinenca. Més enllà de la gran transformació que les pàgines webs han experimentat en aquesta nova temporada, amb una excel·lent visió de les estacions en 3D, al final, el més important són les pistes i les activitats que es presenten en les mateixes. Pistes, per cert, que ja sumen 150 quilòmetres esquiables entre les diferents estacions.

La Molina, l’estació degana
La Molina és l’estació degana dels esports d’hivern amb el primer remuntador comercial l’any 1943. La majoria de la seva extensió està situada a la Cerdanya. En grup, en família o individualment, tot està pensat perquè tothom aprofiti al màxim les moltes activitats que disposa l’estació ceretana. Els esquiadors i snowboarders poden gaudir de 68 quilòmetres esquiables, dividits en 62 pistes per a tots els nivells, d’un snowpark d’iniciació i d’un altre de grans dimensions, amb el halfpipe més gran de tot el Pirineu.

La Molina ofereix als seus clients nous productes per gaudir al màxim de la neu. Entre les principals novetats destaca la Zona de Pista Llarga, una nova pista per als debutants i també per a l’ús de trineus, equipada amb una nova cinta transportadora de 165m de longitud. A més, la pista de Coll Sisè, que serà l’enllaç entre la pista de Quatre Camins i Pista Llarga.

Noves propostes lúdiques, com l’Snake-Gliss, activitat per gaudir de les pistes desprès de la jornada d’esquí. Es tracta d’un tren fet de trineus articulats, amb un màxim de 12 persones i apte per nens a partir de 3 anys. Una activitat divertida i apta per tota la família que no requereix nivell d’esquí.

Vall de Núria, tot un món de sensacions
Vall de Núria és una estació d’esquí familiar i acollidora. Compta amb tots els serveis necessaris per oferir tot el confort en plena muntanya. Situada al Pirineu Oriental a 2.000 m d’altitud, envoltada de cims que freguen els 3.000 m. i que emmarquen un ampli amfiteatre de vessants que conformen un paisatge privilegiat. L’única via d’accés a Vall de Núria es realitza mitjançant el cremallera, que surt de Ribes de Freser i realitza una travessa de 12,5 km.

Els seus paisatges conviden els visitants a retrobar-se amb la naturalesa i puresa de la vall. A més, es pot visitar el Santuari de Núria, també anomenat “Basílica” al rebre aquest mateix títol, un lloc de culte i peregrinació que es remunta al 700 dC.

L’estació ha millorat el servei de les taquilles, la cobertura Wifi i l’espai audiovisual en el Centre d’Interpretació, amb la projecció continua del documental “Els cinc elements”. A més, amplia les activitats que es poden dur a terme al Parc Lúdic, com el Tubby Cross o els Patinets de neu. L’estació treballa en la renovació de la via del Cremallera en diferents trams de la part d’adherència i condiciona les pistes.

Vallter 2000, ubicada en un cercle d’origen glacial
Vallter 2000 es troba al bell mig de cims que sobrepassen els 2.800m d’altitud. Amb la base situada a 2.000m, permet combinar l’esquí alpí per les pistes centrals amb l’ascens amb esquís de muntanya per la zona del Xalet.

La seva privilegiada situació geogràfica al nord dels Pirineus permet també contemplar una panoràmica única i excepcional, ja que des de la cota 2.535m es divisa la badia de Roses i el Cap de Creus (Costa Brava).

L’estació ha millorat els accessos i millores en l’àmbit dels remuntadors i pistes. La instal·lació d’una planta de biomassa per garantir una eficiència energètica de qualitat. La remodelació del Parc Lúdic permetrà als més petits gaudir de més espai per la diversió.

Espot, estació familiar
Espot compta amb una situació privilegiada única als Pirineus, ja que és l’única situada al costat d’un Parc Nacional, el d’Aigüestortes i Sant Maurici. A més, es troba a tan sols 2 km del poble d’Espot: és un poble rural, típic pirinenc que combina la modernitat dels seus establiments hotelers i comerços amb la tradició dels seus edificis i el marc natural incomparable.

L’estació ha remodelat i condicionat el traçat de la pista de tubbing i de la pista de trineus del Parc Lúdic. A més, ha ressaltat la millora de la seguretat a les pistes i la millora de la senyalització dels itineraris de raquetes.

També compta amb un nou web (www.espotesqui.cat) que és més interactiu, amb nous continguts i perfeccionament de la navegabilitat.

Port Ainé, l’estació d’aventura
Port Ainé està situada al municipi de Rialp, al massís de l’Orri i en l’esplèndid marc natural que brinda el Parc Natural de l’Alt Pirineu, a la comarca del Pallars Sobirà, Pirineu de Lleida. Gràcies a la seva privilegiada situació, sota el Pic de l’Orri (2.440 m), l’estació gaudeix d’un microclima favorable.

A nivell de serveis, Port Ainé compta amb l’Hotel Port Ainé 2000*** (el més alt dels Pirineus), una Terrassa-Solàrium amb cafeteria i un Restaurant Panoràmic... Tot a l’abast del públic que visita l’estació. L’estació ha presentat un nou sistema de venda online més àgil i senzill. Un nou web (www.portaine.cat) més interactiu i navegable, amb nous continguts. A més, ha millorat el material de lloguer i la seguretat de les pistes i remodela gran part de les habitacions de l’Hotel Port Ainé 2000*** III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios