www.elllobregat.com
La Fira Infantil de Nadal de Cornellà arrenca aquest cap de setmana
Ampliar

La Fira Infantil de Nadal de Cornellà arrenca aquest cap de setmana

Por Dayana García Blas
miércoles 16 de diciembre de 2015, 13:10h
Les activitats esportives són un dels punts forts del recinte ferial, ja que ocupen 3.500 metres quadrats dels 8.300 que fa l’espai

El saló nadalenc obre les seves portes del 19 fins al 31 de desembre amb un grapat de novetats, sobre tot, en l’àmbit esportiu on es podrà jugar a mini hoquei i mini handbol. L’àrea d’activitat física, que ocupa 3.500 metres quadrats dels 8.300 metres quadrats que fa el recinte, és una de les més freqüentades pels nens i nenes, ja que poden fer tornejos i practicar d’altres disciplines.

La fira proposa, també, un oferta lúdica on prevalen els nous castells inflables, la gran varietat de tallers de manualitats i l’enfortiment de l’activitat de maquillatge. No obstant, torna el Toc-toc, un joc que promou el reciclatge; el “Fem la nostra flor”; “Fem el peix”; una acció de màscares de fauna del Baix Llobregat; el Chic 4u, un mini spa infantil complementat amb bellesa; jocs de taula en família; i d’altres que fan referencia al medi Natural on es fomenta el coneixement de la naturalesa.

Tot plegat es durà a terme durant aquest període festiu que inicia el 18 de desembre, amb la visita de l’alcalde del municipi, Antoni Balmón i d’algunes escoles, però que s’allargarà fins a finals d’any, excloent el dia de Nadal i el de Sant Esteve on el recinte romandrà tancat. A més, aquests dies s’amenitzaran gràcies a un seguit d’organismes i entitats locals que hi participen com l’Espai Vol i Vol, els castellers de Cornellà i l’Esplai Fontsanta-Fatjó.

Amb aquestes jornades d’entreteniment es volen transmetre als més petits valors solidaris, educatius i culturals. De fet, durant el dia 18, 21 i 22 s’ha reservat l’espai per la visita dels estudiants de centres educatius que gaudiran de la xerrada que impartiran els cossos de seguretat de la Guardia Urbana i dels Mossos d’Esquadra de la ciutat, que mostraran les seves patrulles i desvetllaran alguns secrets de la professió.

A partir del dia 23, la fira estarà oberta per tot els públics gràcies al suport de més de 30 empreses com Mc Donald’s, Aigües de Barcelona, Sunny Delight, el FC Barcelona, hotels Ibis, Novotel i d’altres, que col·laboren amb l’administració pública per fer del saló de la infància una realitat.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (3)    No(6)

+
0 comentarios