www.elllobregat.com
L'àtic d'aquest bloc, el número 74 del carrer la Font, ha estat l'immoble incendiat
Ampliar
L'àtic d'aquest bloc, el número 74 del carrer la Font, ha estat l'immoble incendiat

Mor una persona en un incendi de matinada a L’Hospitalet

viernes 18 de diciembre de 2015, 10:08h

Tres persones més han resultat ferides, una amb cremades de segon i tercer grau i dues més per intoxicació per fum

Nit tràgica a L’Hospitalet. Una persona ha mort després de produir-se un incendi d’habitatge al carrer la Font, número 74 de la ciutat. En concret, a l’àtic d’un bloc de quatre plantes. Tot i que l’incendi s’hagi controlat en només mitjà hora des de l’avís (01:34 h.), una persona ha mort i tres més han resultat ferides; una per cremades de segon i tercer grau al 40% del cos i dos més per intoxicació per fum.

A l’interior del domicili, els Bombers han localitzat el cos sense vida de la víctima, la identitat de la qual encara està per confirmar. Segons hem pogut confirmar, Mossos d’Esquadra compta amb les dades del padró que corresponen a la persona i que no han transcendit encara a falta de confirmar-ho amb una prova forense. Pel que fa la resta de persones afectades, la ferida més greu per cremades ha estat traslladada a l’Hospital de la Vall d’Hebron, mentre que les altres dues persones ho han fet al Moises Broggi.

Pel que la les causes, encara no estan determinades i la Policia Judicial continua la investigació. D’altra banda, s’està revisant si l’estructura de l’edifici ha quedat malmesa degut a l’important incendi que ha afectat el pis superior de l’immoble i part del pati interior.

A les tasques de control de l’incendi han participat sis dotacions de Bombers, així com diverses patrulles del Cos de Mossos d’Esquadra, efectius de la Policia Local i del Sistema d’Emergències Mèdiques.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios