www.elllobregat.com

Oriol Junqueras deixa l’alcaldia de Sant Vicenç dels Horts

miércoles 23 de diciembre de 2015, 13:45h

El també president d’Esquerra Republicana de Catalunya renunciarà oficialment al seu càrrec en un Ple extraordinari dimarts 29 de desembre

L’alcalde de Sant Vicenç dels Horts i president d’ERC, Oriol Junqueras, renunciarà aquest dimarts 29 de desembre al seu càrrec com a alcalde del municipi baixllobregatí. Amb un Ple extraordinari, Junqueras posarà punt i final a la seva etapa com alcalde per “centrar els esforços en l’etapa històrica que està vivint el nostre país, que camina ferm cap a la independència i cap a una societat més pròspera i justa socialment”.

Junqueras ha estat fins a 11 anys com a regidor del municipi, cinc dels quals com a alcalde, càrrec que va renovar al maig ampliant el seu suport a les urnes. El president republicà ha dit que tanca “una etapa vital i professional inoblidable, en constant proximitat amb la ciutadania, que és qui dóna sentit a la política”.

En aquest sentit, Junqueras ha assegurat que no deixarà de treballar pel seu municipi; però, a partir de l’any 2016, serà des de l’àmbit nacional. Maite Aymerich i Boltà, fins ara, primera tinenta d’alcalde serà la candidata a substituir a Junqueras.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios