www.elllobregat.com
Presó per un jove de Castelldefels per cinc presumptes robatoris a domicilis

Presó per un jove de Castelldefels per cinc presumptes robatoris a domicilis

miércoles 23 de diciembre de 2015, 17:18h

La detenció d’aquest noi, de 19 anys, confirma que existeixen persones independents que cometen aquest tipus de delicte sense formar part de cap organització especialitzada

Quatre robatoris amb força al mes de novembre i un considerat violent al juliol. El jutge ha decretat l’ingrés a presó per un jove, de 19 anys, nacionalitat espanyola i veí de Castelldefels, com a presumpte autor d’aquests delictes. Es confirma així, segon Mossos d’Esquadra, que existeixen personals que, de manera independent, també estan realitzant aquesta modalitat delictiva sense pertànyer a cap organització criminal especialitzada.

El primer robatori, amb el qual es va iniciar la investigació, va ser la matinada del 27 de juliol qual el jove va fer una estrebada a la bossa de mà d’una dona al passeig marítim de Castelldefels. La resta, quatre en total, es tracta de quatre robatoris amb força a l’interior de domicilis de la ciutat baixllobregatina, tots durant el mes de novembre i on no hi havia ningú a l’interior de la llar.

La investigació va conduir fins a aquest jove que va ser detingut el passat 17 de desembre i posat a disposició judicial que va confirmar l’ingrés a presó. D’altra banda, es va comprovar la titularitat dels objectes recuperats, que van ser retornats als seus propietaris.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios