www.elllobregat.com
La santfeliuenca Mireia Lalaguna, Miss Món 2015
Ampliar

La santfeliuenca Mireia Lalaguna, Miss Món 2015

jueves 24 de diciembre de 2015, 12:27h

La model, de 23 anys, és la primera catalana en guanyar el prestigiós certamen celebrat a la Xina

La noia més guapa del món ja és a casa i aquesta vegada és ben a prop, Sant Feliu de Llobregat. Mireia Lalaguna ha estat la primera model catalana i espanyola en aconseguir el prestigiós certamen de Miss Món. Amb només 23 anys, la model i estudiant de Farmàcia ha estat l’escollida per a coronar-se com la reina del certamen internacional celebrat enguany a la ciutat xinesa de Sanya. Només Carmen ‘Tita’ Cervera es va apropar a aconseguir aquesta fita a l’any 1961 quan va ser escollida segona dama d’honor.

Lalaguna s’ha mostrat a la seva arribada a l’aeroport de Barcelona – El Prat orgullosa i contenta d’haver aconseguit aquest guardó que, segons ha dit, valora la bellesa exterior, però també la interior i altres qüestions. En aquest sentit, Lalaguna destaca per ser una jove molt preparada que parla òbviament català i castellà, però també anglès i francès, i estudia la carrera de Farmàcia, la qual, tot i que ara l’ha de deixar durant un any, té intenció d’acabar aviat després de quatre anys cursats.

La model santfeliuenca, que ja va ser escollida Miss Món Espanya, torna amb la condició de la més guapa d’aquest planeta, el que l’omplirà l’agenda de l’any 2016, el qual veu com un abisme sorprenent que ja comença a assimilar amb el suport de la família i amb els peus a terra.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios