www.elllobregat.com
Detingut un conductor d’un camió de mercaderies perilloses que triplicava la taxa d’alcohol després de patir un accident a la B-23
Ampliar

Detingut un conductor d’un camió de mercaderies perilloses que triplicava la taxa d’alcohol després de patir un accident a la B-23

lunes 28 de diciembre de 2015, 10:10h

El vehicle transportava 26.000 litres d’estirè, un producte altament inflamable i tòxic

Els excessos aquests dies es poden pagar molt car si no mantenim la responsabilitat, sobretot, a la carretera. L’alcohol, els àpats abundants i la conducció nocturna pot ser un còctel molt perillós i, òbviament, mortal si no mantenim la responsabilitat. Sens dubte, l’accident al territori més sonat d’aquests dies ha estat el d’un camió de mercaderies perilloses a la B-23, a l’alçada de Sant Feliu de Llobregat. En concret, al punt quilomètric set de la via, on un home, de nacionalitat espanyola i veí de Tarragona, ha estavellat el seu camió que transportava 26.000 litres d’estirè.

Afortunadament, no s’ha hagut de lamentar cap víctima greu –només s’ha traslladat al conductor amb alguna ferida lleu- tot i l’aparatós accident que ha acabat amb el camió incrustat sobre les tanques de protecció metàl·liques i de formigó amb l’eix davanter de tractora arrencat. A més dels danys efectuats en els elements de senyalització i de seguretat vial, altres dos vehicles que circulaven per la mateixa via també han sofert danys de diversa consideració –punxades i llandes trencades- al passar per sobre de les restes expulsades amb motiu de la violència de l’accident.

I és que, després de les proves efectuades pels agents de Trànsit de Mossos d’Esquadra, el conductor triplicava la taxa d’alcohol amb un positiu de taxa penal de 0,49 mg/l d’aire espirat, tenint en compte que transportava un vehicle de mercaderies perilloses (0,15 mg/l d’aire). Per aquest motiu, el conductor va ser traslladat a un centre hospitalari i, immediatament, detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat vial.

Una cuina incendiada a L’Hospitalet

Cal anar en compte i no només a la carretera. Altre focus de perillositat són les cuines de les nostres llars. D’entre els serveis més destacats efectuats pels Bombers de la Generalitat al nostre territori destaca una cuina incendiada durant el dinar de Sant Esteve al carrer Occident, número 85, de L’Hospitalet. L’avís ha arribat a les 14:57 hores que ha activat immediatament a tres dotacions de Bombers que a les 15:20 ja tenien controlades les flames i cinc minuts més tard extingien l’incendi.

Tot i la rapidesa del servei, la propietària de l’immoble, una dona de 49 anys, ha hagut de ser atesa per un atac de nervis. Finalment, no estat, però, necessari traslladar a l’afectada a cap centre hospitalari i ha sigui atesa i donada d’alta al mateix lloc dels successos.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios