www.elllobregat.com
Felipe Campos, de l’Associació Educativa Itaca, nou president del Consell de l’Esplai de L’Hospitalet
Ampliar

Felipe Campos, de l’Associació Educativa Itaca, nou president del Consell de l’Esplai de L’Hospitalet

miércoles 30 de diciembre de 2015, 17:19h
Campos ha estat guardonat como a emprenedor social, entre d’altres, per la Fundació Princesa de Girona, per la Universitat Europea de Madrid i per aquesta capçalera a la primera edició dels Premis El Llobregat

El Consell de l’Esplai de L’Hospitalet engega una nova etapa amb el relleu a la presidència de l’entitat de Merche García. El director general de l’Associació Educativa Itaca, Felipe Campos Rubio, de 31 anys, és ja el nou líder d’aquesta xarxa de centres d’esplai i caus de la ciutat. Camps serà, doncs, l’encarregat de dirigir les activitats que aquests col·lectius organitzen durant la setmana i a l’estiu i que implica a prop de 6.000 infants setmanals.

Campos és economista i veí del barri de Collblanc – la Torrassa, on porta una dècada treballant pels infants del barri a través de l’associació que lidera, Itaca, per la qual ha rebut nombrosos premis, entre ells, el d’aquesta capçalera als I Premis Llobregat. Campos ha estat reconegut, com a emprenedor social, per la Fundació Princesa de Girona l’any 2013, per la Universitat Europea de Madrid amb la Internacional Youth Foundation al 2014, a més del Premi Nacional de Joventut per INJUVE.

Entre els principals reptes en aquesta nova etapa del Consell hi ha el desenvolupament del nou Pla Estratègic amb la consolidació de l’Observatori d’Infància de L’Hospitalet com a tasca principal. D’altra banda, Campos haurà de generar noves i innovadores propostes educatives als infants i joves des del lleure educatiu i l’acció social; qüestions que indirectament afavoriran al reconeixement institucional del Consell.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios