www.elllobregat.com
Mossos d’Esquadra de Sant Boi detenen els autors de l’encastament de l’Alcampo

Mossos d’Esquadra de Sant Boi detenen els autors de l’encastament de l’Alcampo

miércoles 13 de enero de 2016, 09:54h
Les cinc persones, de la mateixa família, sumaven un total de 36 antecedents: aquesta vegada s'enfrontaran, però, a les acusacions per delictes de robatori amb violència, lesions, danys i desordres públics

Una de les imatges d’aquest Nadal, en matèria de seguretat ciutadana, serà l’encastament d’un vehicle al centre comercial Alcampo, de Sant Boi de Llobregat, per facilitar la fugida d’un grup de persones que havien estat retinguts per la seguretat privada per un presumpte fur a un dels establiments. L’espectacularitat de les imatges i la percepció de que es podia tractar d’un atemptat en un primer moment va derivar en un rebombori encara major tot i tractar-se, en un principi, d’un episodi habitual de fur que es donen a totes les grans superfícies.

Doncs bé, la comissaria de Mossos d’Esquadra de Sant Boi ha detingut als cinc presumptes autors d’aquest encastament, després dels fets ocorreguts el passat 2 de gener. La primera detenció es va donar només tres dies després, amb la qual es va poder detenir als altres quatre implicats el dia 12 de gener. En total, tres homes i dues dones, d’entre 24 i 59 anys, de nacionalitat espanyola i residents a El Prat de Llobregat, que sumen un total de 36 antecedents.

Els cinc detinguts ja han passat a disposició judicial aquesta vegada, però, acusats de delictes de robatori amb violència, lesions, danys i desordres públics. Els detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs, a l’espera del judici.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios