www.elllobregat.com
La companyia britànica ‘easyHotel’ construirà a L’Hospitalet el seu primer establiment hoteler a Espanya

La companyia britànica ‘easyHotel’ construirà a L’Hospitalet el seu primer establiment hoteler a Espanya

miércoles 13 de enero de 2016, 18:05h

L’hotel s’aixecarà al Districte Econòmic i s’obrirà a l’any 2018 després d’una inversió de 15 milions d’euros

La ciutat de L’Hospitalet tindrà a partir de 2018 el seu catorzè hotel, en aquest cas, també al Districte Econòmic. Si a finals de 2015, l’alcaldessa de la segona ciutat més important de Catalunya, Núria Marín, posava a disposició dels inversos ­– en un acte amb la Cambra de Comerç de Barcelona- tres parcel·les per aixecar establiments hotelers; doncs bé, la seva oferta ja ha tingut la primera resposta. La cadena britànica d’hotels ‘easyHotel’ construirà el seu primer hotel a Espanya al Districte Econòmic de L’Hospitalet. De fet, serà el primer hotel que la companyia tindrà fora del Regne Unit com a propietat (compta amb equipaments en règim d’operador o franquícies).

L’hotel està previst que pugui obrir a l’any 2018 després d’una inversió prevista d’uns 15 milions d’euros tal i com ha confirmat l’empresa, decidida per la proximitat de l’aeroport, el recinte firal, el centre de Barcelona, a més d’altres aspectes com les bones connexions de transport públic i els serveis de l’entorn. “El nou hotel referma L’Hospitalet com un dels referents del turisme de negocis i de dinamisme econòmic a Catalunya”, ha dit l’alcaldessa socialista, Núria Marín, que mostrava la seva satisfacció per la notícia, que “oferirà noves oportunitats a la ciutadania.

El nou equipament tindrà fins a 200 habitacions que ampliarà la capacitat actual de la ciutat: 3.600 places en 13 hotels.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios