www.elllobregat.com
El Festival de la Infància fomenta l’esport entre els més petits

El Festival de la Infància fomenta l’esport entre els més petits

martes 26 de enero de 2016, 06:27h
Més de 10.000 nois i noies van gaudir de l’esport i els seus valors en l’espai que la Secretaria General de l’Esport (SGE) i el Club Super3 van compartir durant la 52a edició del Festival de la Infància, que va tenir lloc al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona des del 27 de desembre al 4 de gener amb un ampli programa d’activitats per gaudir en família.

El Festival va ser inaugurat per la vicepresidenta del Govern i titular de Benestar Social i Família, Neus Munté, acompanyada del secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, entre d’altres. L’espai compartit per les dues entitats al Palau 2 va oferir dues activitats enllaçades: una pista d’escalfament i estiraments per passar després a la prova “M’agrada l’esport amb hula hoop”, on els infants van aprendre a fer ballar el cèrcol, fer-lo rodar, saltar per dins, etc. En acabar la prova, el punt d’informació de la SGE va obsequiar tots els participants amb unes cordes per saltar i consells per dur una vida saludable, dins la campanya del Pla Nacional de Promoció de l’Activitat Física impulsada pel Govern.

D’altra banda, en el punt d’atenció del Club Super3, els visitants van poder consultar els continguts del Super3 i fer-se o renovar-se el carnet de súper. Com a novetat en aquesta edició, el Festival de la Infància va incorporar l’XD Young Fest -el certamen d’oci i experiències multimèdia- per a joves de fins a 14 anys i, per primera vegada, va portar a Barcelona l’esdeveniment “Un dia amb Peppa”.

A banda de l’activitat de la SGE, els infants van gaudir d’altres propostes esportives gràcies a la presència de les federacions de Curses d’Orientació de Catalunya, Judo, Vela, Pitch&Putt, Beisbol, Tir Olímpic, Tir amb Arc, Esports de persones amb Discapacitats Físiques, Paralítics Cerebrals, Esports per a Cecs i la Unió Catalana de Bike Trial. A més, el Canal Olímpic de Catalunya va organitzar activitats de caiac en una piscina de 12x5m i la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes va promoure el korfbal i els dards.. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios