www.elllobregat.com
La presentació de l’anuari 2015 de Viu Molins dóna el tret de sortida a la Candelera
Ampliar

La presentació de l’anuari 2015 de Viu Molins dóna el tret de sortida a la Candelera

viernes 05 de febrero de 2016, 18:28h

El digital local edita la segona edició d’aquesta publicació que recull el més destacat de l’any

Amb el títol ‘Nou escenari, mateix govern’, el diari local digital Viu Molins de Rei ha presentat el seu segon anuari en paper que aplega, enguany, el més destacat de l’actualitat molinenca de l’any 2015. En un acte celebrat al Baccus, la capçalera ha comptat amb la presència de cinc figures destacades de la vila com són l’alcalde, Joan Ramon Casals; Carlos Moreno, de l’Associació de Veïns de la Riera Bonet; Jordi Serra, adjunt a la direcció de Veolia; l’escriptor molinenc Adrià Sabat i Jordi Caraltó, president del Molins de Rei CF. Cinc noms per cinc seccions que estructuren l’anuari d’enguany en política, societat, economia, cultura i esports; al cap i a la fi, les cinc cares més destacades d’una comunitat.

D’aquesta manera, l’acte ha servit per aproximar-nos novament als temes més destacats que han marcat l’actualitat de la vila al llarg de l’any: la situació política –principal secció de l’anuari després d’aquest any amb tres convocatòries electorals-, el desenvolupament de les obres de Les Guardioles, “El Pou sense fons de Molins Energia’, el canvi d’ubicació de la Fira de Sant Jordi o l’èxit del club femení del Molins de Rei, temes que han servit de tastet d’aquest anuari de 68 pàgines a color que obliguen a fer una pausa i una lectura reposada, més enllà de la frenètica actualitat.

Informació i opinió permeten a l’anuari oferir una visió transversal i completa del que ha estat aquest 2015 a Molins de Rei i on cal destacar la figura de la poeta, dramaturga i actriu Estel Solé, escollida pels directors de la publicació, David Guerrero i José Polo, personatge de l’any. Per tot, la publicació esdevé una excel·lent eina per a la ciutadania, des d’avui, de festa a la tradicional Candelera de Molins de Rei.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios