www.elllobregat.com
L’exposició antològica de Gervasio Sánchez triomfa a L’Hospitalet
Ampliar

L’exposició antològica de Gervasio Sánchez triomfa a L’Hospitalet

jueves 11 de febrero de 2016, 11:14h

La proposta del fotoperiodista, que mostra la feina feta al llarg de 25 anys de trajectòria, rep 6.500 visites

Incentivar la cultura passa, al final, per considerar-la no un cost sinó una inversió que enriquirà els nostres conciutadans. Què millor manera de fer-ho que de la mà de primeres espasses professionals i reconegudes com la de la figura de Gervasio Sánchez. L’exposició antològica del fotoperiodista, tancada el 7 de febrer al Centre d’Art Tecla Sala, ha rebut al voltant de 6.500 visites en un absolut èxit de participació gràcies, en part, a l’amplia programació d’activitats organitzades i on Sánchez ha pogut participar activament en alguna d’elles.

La mostra recollia els més de 25 anys de trajectòria professional de Sánchez, quasi tres dècades que es van iniciar a l’Amèrica Central i que serveix de mirall de l’evolució del món modern, a més de servir de testimoni d’alguns dels conflictes bèl·lics més importants. De fet, les guerres i les seves greus conseqüències han estat temes protagonistes de moltes xerrades que s’han pogut compartir al llarg dels mesos d’exposició amb 853 alumnes de la ciutat (495 d’ESO i batxillerat i 358 de cicles formatius), a més de 45 persones que van participar en el taller adreçat a estudiants de fotografia, periodistes i altres professionals.

Comissariada per la fotògrafa Sandra Balsells, la mostra recollia fins a 140 fotografies en color i blanc i negre, ordenades cronològicament en cinc blocs temàtics i que, segons l’autor, “només mostren una mil·lèsima part del que succeeix al món”. Un tastet que ha estat reconegut amb el Premi Nacional de Fotografia 2009.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios