www.elllobregat.com

El Pla de Xoc Social

Antoni Garcia - Portaveu municipal d’ERC L’Hospitalet

miércoles 17 de febrero de 2016, 19:04h
El procés de transició nacional cap a la República que hem iniciat a Catalunya és l’oportunitat de fer un canvi de veritat, i ha de servir per disposar de totes les eines d’un Estat i tots els recursos econòmics que generem els catalans per superar desigualtats, les retallades injustes que patim i enfortir la nostra economia.

Tot i l’espoli fiscal i l’ofec econòmic, el nou govern ha impulsat un Pla de Xoc Social. Un Pla de Xoc que porta l’ADN d’ERC i que significarà poder aplicar la Llei contra la Pobresa Energètica, reduir un 50% les llistes d’espera per a la primera visita i especialista i un 10% les intervencions quirúrgiques, no fer més privatitzacions, tendir a cobrir tota la demanda de places d’escoles bressol, recuperar la Llei de Barris, contractar més professors a centres dels barris amb més dificultats econòmiques i garantir la Llei de la Dependència malgrat que l’Estat no paga la part que li pertoca.

Estem construint la República Catalana. Estem treballant per fer realitat un nou país amb més justícia social i que garanteixi l’estat del benestar, els drets socials de tots els ciutadans, i que generi riquesa i ocupació per millorar la qualitat de vida dels catalans.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios