www.elllobregat.com
Quins tràmits he de fer per posar en marxa el meu negoci?

Quins tràmits he de fer per posar en marxa el meu negoci?

jueves 18 de febrero de 2016, 03:58h
Abans d’aixecar la persiana d’un negoci, un dels aspectes que l’emprenedor ha de tenir present és el compliment de les seves obligacions legals, com són per exemple el pagament de tributs o la prevenció i la seguretat de les instal·lacions.

Per conèixer els tràmits concrets que ha de fer una empresa determinada, el portal compta amb una cerca guiada de tràmits que, a partir de preguntes senzilles, guia a través de tots els tràmits administratius disponibles i informa dels que corresponen a una concreta activitat i projecte empresarials.

Així mateix, el web dóna resposta a com crear legalment l’empresa. El procés de constitució de cada tipus d’empresa compta amb els seus tràmits específics, i al Canal Empresa es detallen els passos a seguir en cada un dels casos per a la constitució, inscripció i posada en marxa. No només ofereix informació sinó que permet iniciar la tramitació online en els casos de societats laborals, cooperatives, societats limitades, o en l’alta com a treballador autònom.

En cas de preferir assessorament presencial, es pot demanar cita prèvia per ser atès en qualsevol de les oficines de la xarxa de l’OGE desplegada arreu del territori.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(2)

+
0 comentarios