www.elllobregat.com

Piulades al tren i a l’alta muntanya

jueves 18 de febrero de 2016, 04:04h
L’aposta pel Twitter com a opció comunicativa pròxima al ciutadà no només es dóna entre vies. FGC porta més d’un lustre explicant en 140 caràcters l’última hora de les seves estacions de muntanya.

Amb un esperit més corporatiu, La Molina (@SnowLaLolina) va ser la primera en donar el salt a aquesta eina per donar cobertura digital a les proves internacionals d’esquí alpí que s’hi celebraven. Era l’any 2009, any que serviria de punt de partida per la resta: @ValldeNuria, @SkiPallars (per Espot i Port Ainé) i @Vallter2000. L’auge d’aquests comptes en el darrer any ha estat exponencial amb un increment del 25% del nombre de seguidors, disposant en total, de quasi 20.000 al tancament d’aquesta edició.

Aquests perfils permeten saber, com dèiem, l’última hora de les explotacions turístiques (a l’hivern i a l’estiu) amb les seves possibles afectacions del servei per incidències meteorològiques, estat dels accessos, etc; així com les noves promocions o altres concursos i sorteigs que acostuma a engegar el grup. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios