www.elllobregat.com

Canvi de model

Un Caprabo de L’Hospitalet obrirà els 365 dies l’any

Un Caprabo de L’Hospitalet obrirà els 365 dies l’any

Els nous establiments canvien de model i podran obrir tot l’any; entre aquests es troba el Caprabo del carrer Mina número 8, ubicat al barri La Pubilla Cases. Els clients trobaran una gama de productes i de serveis més
àmplia que la que actualment disposen els Caprabo, amb l’objectiu d’aportar renovació als establiments

Caprabo canvia el format de quatre supermercats que passen a ser botigues de conveniència, és a dir, que podran obrir tots els dies de l’any segons la normativa ordinària en matèria d’horaris comercials i formats. Entre els establiments transformats destaca el del carrer Mina número 8, ubicat al barri La Pubilla Cases de L’Hospitalet.

Aquesta modificació del model de negoci comporta valors afegits pels clients com una plena cobertura de necessitats de consum en un espai d’uns 500 metres quadrats. Encara que la botiga serà la mateixa perquè inclou les tradicionals seccions d’alimentació, l’establiment comercial oferirà a l’usuari la possibilitat de comprar productes no tan habituals als supermercats del barri com són les joguines, la premsa i d’altres béns de basar i la llar.

Més productes
De fet, el client trobarà els mateixos productes i serveis dels que ja disposa als supermercats Caprabo, però amb el valor afegit de que ara tindrà un ventall més gran de productes per escollir. A més, el nou format de botiga de conveniència incorpora també més servei, més propers al ciutadà.

El sector de la distribució és un àmbit dinàmic i “els moviments de formats”, canvis de models de negoci, formen part de la dinàmica de Caprabo, una companyia que es renova constantment amb la finalitat d’innovar i donar valor al client. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios