www.elllobregat.com

Els mitjans de transport públic que han de fer invisible la vaga de metro i autobusos de TMB

lunes 22 de febrero de 2016, 10:48h

La xarxa d’autobusos indirecte de l’AMB –en el seu servei diürn i nocturn- manté el seu funcionament habitual, així com l’Aerobús de l’Aeroport o la xarxa de Ferrocarrils

La manca d’acord entre els treballadors del Metro de Barcelona i TMB ha obert la primera jornada del Mobile World Congress amb una vaga de Metro que afectarà al 50% del servei en hores puntes (entre les 6:30 i les 9:30 hores i entre les 16:00 i les 20 h.) i del 30% a la resta del dia. Les recomanacions de TMB d’utilitzar transports alternatius penjaven aquest matí sobre les andanes de tota la xarxa suburbana, efectivament, per evitar aglomeracions.

Entre els mitjans de transport públic que mantenen el seu funcionament trobem la xarxa d’autobusos indirecta de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (els de TMB iniciaran els 23 i 25 vagues parcials de 19:30 h a 21:20 h.) que connecten la capital catalana amb tot l’àmbit metropolità, principalment, el Baix Llobregat. Tant pel que fa el servei diürn com el servei nocturn, la xarxa funcionarà amb normalitat, entre elles, les línies L77, L99, PR1 (diürn) i N16 o N17 (nocturn) que arriben a l’Aeroport de Barcelona – El Prat.

En aquest sentit, tot i que la novetat d’enguany és la línia L9 del Metro que enllaça la Fira amb l’Aeroport de Barcelona – El Prat, davant la vaga, el taxi o l’Aerobús no seran una dolenta opció per evitar retards. L’Aerobús funcionarà com és habitual entre les 5 de la matinada i la 1:00 h. connectant les dues terminals amb el centre de Barcelona en 35 minuts, amb una freqüència de pas de cinc minuts (parades a Plaça Espanya, Gran Via-Urgell i Plaça Universitat).

Per la seva part, el servei de taxi estarà actiu les 24 hores del dia, durant tot el MWC, en una de les cites més importants pel sector pel gran volum de feina que repercuteix abans, durant i després del Mobile.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios