www.elllobregat.com
Sant Vicenç dels Horts fitxa a l’empresa oriental Ta-Tung
Ampliar

Sant Vicenç dels Horts fitxa a l’empresa oriental Ta-Tung

lunes 22 de febrero de 2016, 19:33h

La companyia gastronòmica, líder en el sector de plats precuinats, s’instal·larà al municipi durant el segon semestre de 2016 i preveu crear 75 llocs de treball directes en dos anys

Si l’evolució de l’atur a Sant Vicenç dels Horts ha estat positiva als darrers mesos, deixant de ser, com a mínim amb claredat, el municipi amb major taxa d’atur del Baix Llobregat i trencant la barrera psicològica del 20%, les notícies en feina continuen sent positives a la vila baixllobregatina. L’empresa de menjar oriental Ta-Tung s’instal·larà, durant el segon semestre, a Sant Vicenç dels Horts; en concret, a la nau buida que actualment té l’empresa Prysmian.

La notícia ha estat possible després d’aprovar durant el darrer Ple municipal la bonificació del 50% de la plusvàlua en la venta de la nau, que assumirà l’Ajuntament, el que ha permès tancar l’acord i el nou fitxatge de la nova empresa oriental. Ta-Tung, companyia gastronòmica líder en el sector de plats precuinats, té una previsió d’ocupació de, com a mínim, 75 llocs de treball directes en dos anys. A prop d’un centenar que, a més, Ta-Tung té el compromís que siguin del municipi.

Sant Vicenç dels Horts compta amb una ubicació excel·lent -cèntric i ben connectat-, que reforça amb aquest nou fitxatge empresarial que segur farà d’ham per altres empreses. Sigui com sigui, Ta-Tung tindrà una repercussió directe amb les empreses del seu voltant en temes relacionats amb la logística, el transport o altres serveis industrials.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios