www.elllobregat.com
Una avaria d’un comboi paralitza la nova L9 del Metro entre Fira i Zona Universitària
Ampliar

Una avaria d’un comboi paralitza la nova L9 del Metro entre Fira i Zona Universitària

martes 23 de febrero de 2016, 09:31h

La resta de la línia funciona amb normalitat entre l’Aeroport i el recinte firal, on avui s’enceta la segona jornada del Mobile World Congress

La mobilitat torna a ser protagonista en la segona jornada del Mobile World Congress. L’avaria d’un comboi, a les 8:03 h., ha deixat fora de servei a la nova L9 del Metro en el seu tram sud. Tot i que vint minuts després, s’ha pogut restablir el tram entre l’Aeroport i el recinte firal de L’Hospitalet, amb parada pròpia, encara es manté tallat el tram que connecta la Fira amb la Zona Universitària de Barcelona.

TMB ja treballa per retirar el comboi avariat de la línia i restablir el funcionament, avui, precisament, que no hi ha vaga de Metro, sinó algunes aturades parcials d’autobusos. Es recomana, doncs, mentre que es manté la incidència agafar qualsevol de les línies d’autobusos que connecten la capital catalana amb la Plaça Europa, així com les línies del Grup de Ferrocarrils de la Generalitat corresponents. De fet, degut a aquests mitjans alternatius, TMB no ha posat cap servei addicional que faci de llançadora entre Barcelona i la Fira.

Sigui com sigui, l’avaria es suma a les complicacions que en matèria de mobilitat està patint la ciutat i la seva àrea metropolitana degut, com és sabut, per les diferents convocatòries de vaga que afecten al servei de Metro (ahir i demà) i d’autobusos de TMB (avui i dijous 25) després de no arribar-se a cap acord entre les parts. Aquestes vagues no han estat ben rebudes pels organitzadors del gran congrés de telefonia que ahir mostrava el seu rebuig amb l’absència de John Hoffman, director del MWC, a l’acte inaugural: “Estem molt decebuts”, deia durant la jornada d’ahir, la primera del certamen.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios