www.elllobregat.com
L’atur dóna el salt a l’escenari
Ampliar

L’atur dóna el salt a l’escenari

jueves 25 de febrero de 2016, 10:48h

La plataforma Assat50 i Plàudite Teatre presenten una obra de teatre sobre l’atur amb la col·laboració de José Corbacho i Juan Cruz

Parlar d’atur és sinònim, encara, de parlar de drama. I aquest és, indubtablement, el gènere que ocuparà els escenaris dels teatres de L’Hospitalet gràcies a l’obra 45+ L’Odissea. L’Associació d’Aturats de més de 45 anys (Assat50) i Plàudite Teatre han sumat esforços per portar als escenaris aquesta peça teatral amb l’atur com a protagonista i que permetrà reflectir el sentiment de les persones que queden excloses del mercat laboral per raó de l’edat.

L’obra compta, a més, amb la col·laboració de José Corbacho i Juan Cruz en l’elaboració dels textos a partit de les experiències personals dels afectats que, actualment, formen part de l’associació. Per la seva part, Eugènia Delgado serà la directora escènica de l’obra.

D’altra banda, 45+ L’Odissea esdevindrà també un documental amb el recull del procés creatiu d’aquesta obra de teatre social i que estarà elaborat per Maribel Pozo.

La presentació forma de l’obra serà aquest divendres 26 al Teatre Joventut, mentre que l’estrena definitiva haurà d’esperar fins el dia 19 d’abril, a l’Auditori Barradas.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios