www.elllobregat.com
L’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, substitueix a Josep Perpinyà com a vicepresident executiu del Consorci del Parc Natural de Collserola
Ampliar

L’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, substitueix a Josep Perpinyà com a vicepresident executiu del Consorci del Parc Natural de Collserola

jueves 03 de marzo de 2016, 17:02h

Ada Colau presideix ja l’entitat, com és habitual, per ser l’alcaldessa de Barcelona

Passat quasi bé un any des de les eleccions municipals, la renovació política que es va donar en els comicis arriba al Consorci del Parc Natural de Collserola. Com és tradició, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, assumeix el càrrec com a presidenta de l’entitat encarregada de la gestió del parc.

“Ara ens toca fer un nou pas endavant per a respondre a un nou repte contemporani, com és l’ordenació, la regulació i la gestió d’un Parc Natural singular, situat al centre d’un conjunt urbà de més de tres milions d’habitants”, deia durant l’acte de constitució la també presidenta de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, com marca novament la tradició, com a màxima representant del Govern local de la ciutat comtal. “Podem disposar d’un parc natural amb la diversitat paisatgística que aporta identitat a aquest territori de la costa a la muntanya esdevé una oportunitat per a dotar de resiliència a l’estructura metropolitana enfront reptes globals que no admeten més dilacions com la contaminació atmosfèrica i el canvi climàtic”.

Per la seva part, la presidenta de la Diputació de Barcelona i alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha estat escollida per ocupar la nova vicepresidència de l’entitat, arropada per la nova vicepresidenta executiva, l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Diaz, que substitueix a Josep Perpinyà, alcalde de Sant Just Desvern, en el càrrec.

La seva elecció no ha estat ben rebuda per la CUP, partit que considera a Diaz co-responsable del desenvolupament del Pla Urbanístic Caufec i que pretén construir un barri de luxe a tocar del Parc de Collserola (tot just entre la trama urbana de la ciutat i l’Hospital de Sant Joan de Déu).

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios