www.elllobregat.com

Acord de Caprabo i BBVA per recolzar els supermercats franquiciats

jueves 17 de marzo de 2016, 09:20h
Caprabo ha tancat l’exercici amb 42 botigues franquiciades
Caprabo i BBVA han arribat a un acord per posar a disposició dels franquiciats de la companyia de supermercats una línia de finançament amb condicions avantatjoses amb un ampli conjunt de productes i serveis, que permetin cobrir les seves necessitats tant per a la implantació com pel desenvolupament de la franquícia.

Amb aquesta iniciativa el BBVA recolza el sector de la distribució tant per a la implantació de botigues noves com pel desenvolupament i creixement de l’activitat de les que ja estan funcionant.

Caprabo ha tancat l’exercici 2015 amb 42 supermercats en règim de franquícia. Amb el model franquiciat, Caprabo incideix en el supermercat de proximitat. Un model en el qual concentra la seva expansió i creixement i que li ha permès tenir presència en poblacions on no tenia establiments com Castellbisbal, Cubelles, Santa Margarida i els Monjos, Sant Martí de Tous, Falset, Vilaseca, Miralcamp, Rosselló, Vilobí d’Onyar, Cambrils, Pont de Suert, Les Borges del Camp, Artesa de Segre, Torrefarrera, Olot, Argentona i Plà de Santa María. També a Andorra, on Caprabo compte amb 3 supermercats.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios