www.elllobregat.com
El Prat, a punt per sortir a córrer
Ampliar

El Prat, a punt per sortir a córrer

lunes 21 de marzo de 2016, 17:37h

El pròxim 29 de maig, a les 9 hores, la ciutat potablava celebrarà la 17a edició de la CX Cursa Delta Prat 2016, organitzada pel Periòdic Delta amb el suport de CatalunyaCaixa

Arriba la principal festa del ‘running’ de El Prat de Llobregat i una de les cites més conegudes de l’atletisme al Baix Llobregat i a Catalunya. La ciutat potablava es prepara per la 17a edició de la CX Cursa Delta Prat que la publicació Periòdic Delta organitza aquest 29 de maig, a les 9 hores, amb el suport renovat de CatalunyaCaixa com a principal entitat col·laboradora.

Signat el conveni entre Patrícia Galdames, presidenta del Pratenc AA; Josep Maria Canalias, director de Periòdic Delta i Ignasi Martínez, director de zona de CatalunyaCaixa, la organització ha obert el termini d’inscripcions que estarà actiu fins el 25 de maig; és a dir, que encara queda tota aquesta setmana.

La CX Cursa Delta Prat, consta d’un circuit homologat de dues voltes de cinc kilòmetres, amb sortida i arribada a les pistes d’atletisme Moisès Llopart del Complex Esportiu Sagnier. Gran part de l’èxit de la cursa és el seu recorregut, ja que transcorre en un terreny planer i, per tant, és molt apreciada pels corredors perquè és idònia per millorar marca.

Una de les novetats de la edició d’enguany es que hi haurà premi al millor equip masculí i femení. El guanyador serà aquell club que obtingui el millor crono, sumant els temps dels 4 primers classificats masculins i femenins.

En paral·lel, la CX Cursa Delta Prat organitza una sèrie de curses infantils que tindran lloc el mateix dia.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios