www.elllobregat.com
El Prat serà una de les vuit seus del Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona

El Prat serà una de les vuit seus del Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona

martes 05 de abril de 2016, 10:21h

Al mític cinema Capri de la ciutat baixllobregatina es projectaran tres films del 26 al 28 d’abril

La creació del Prat Film Office, l’any 2012, continua donant proves del seu èxit i ubicant a la ciutat baixllobregatina en el sector. Si l’any 2015 El Prat ha estat el tercer municipi de Catalunya en quan a número de produccions audiovisuals acollides, amb 121 produccions, aquest 2016 comença amb una bona notícia cinematogràfica: El Prat serà una de les vuit seus del Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona.

L’Ajuntament ha arribat a un acord amb el D’A amb el qual el conegut cinema local Capri projectarà tres pel·lícules en el marc del festival del 26 al 28 d’abril. En concret, seran ‘Taklub’, dirigida per Brillante Mendoza (26 d’abril); ‘Les deux amis’, de Louis Garrel (27 d’abril) i ‘Les amigues de l’Àgata’, sota la direcció de Laia Alabart, Alba Cros, Laura Rius i Marta Verheyen.

D’aquesta manera, el D’A –considerada una cita imprescindible per conèixer el millor cinema independent i d’autor a nivell internacional- arriba per primera vegada a la ciutat baixllobregatina, que es sumarà a Barcelona, Terrassa, Vilafranca del Penedès, Vic, Girona, Santa Margarida de Montbui i Berga com a seu del certamen.

El D’A es va crear l’any 2011, precisament, l’any que El Prat va acollir el Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient (FICMA). Des d’aleshores, El Prat no havia estat seu d’un festival reconegut internacionalment, tot i que si s’han organitzat interessants propostes com el Festival Preview, un festival de curtmetratges de nous directors que enguany complirà el seu primer lustre.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios