www.elllobregat.com
El Col·legi Sagrada Família de Gavà denuncia un possible cas d’abús a un menor

El Col·legi Sagrada Família de Gavà denuncia un possible cas d’abús a un menor

jueves 07 de abril de 2016, 12:48h

El presumpte autor es tractaria d’un home que es va colar al centre educatiu i no de cap professor

L’escola gavanenca Sagrada Família, més coneguda com el col·legi dels Germans, ha denunciat un possible cas d’abús sexuals a un menor de curta edat, segons ha confirmat Mossos d’Esquadra a El Llobregat, que ja ha iniciat una investigació per conèixer tots els fets.

Tot i que l’episodi dels Maristes de les Corts està encara ben viu, en aquest cas, la hipòtesis que es treballa no gira al voltant de cap treballador del centre sinó en la figura d’un home que hauria aconseguit colar-se al centre educatiu, segons ha avançat la publicació catalana ARA. El menor va comentar als pares que un desconegut l’havia fet pessigolles i altres tocaments, fets que la família va traslladar al centre educatiu que, finalment, va presentar la denúncia.

De moment, segons la policia catalana, no hi ha cap detingut i recomanen cautela davant d’uns fets on la investigació es complica tenint en compte la curta edat del menor (sis anys). Per la seva part, la direcció de l’escola ja ha transmès el seu suport a la família i ha pres, fins i tot, algunes mesures cautelars mentre treballen per portar a termes mesures de seguretat més importants arrel dels fets.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios