www.elllobregat.com

Infraestructures necessàries per al progrés de Sant Boi

Por José Ángel Carcelén
miércoles 13 de abril de 2016, 05:48h
Els municipis de Sant Boi, Viladecans, Gavà i Castelldefels vam ajuntar fa unes setmanes les nostres veus per reclamar a la Generalitat de Catalunya i al govern de l’Estat mesures inajornables en el transport públic de les quatre poblacions.

Considerem que hem fet els nostres deures i que hem estat solidaris durant molt de temps amb les necessitats del país, però pensem també que ha arribat la nostra hora.

Cal recuperar els projectes que se’ns havien promès (com la construcció d’una línia soterrada de ferrocarril per connectar-nos de manera àgil amb la ciutat de Barcelona), que són vitals per als nostres ciutadans i ciutadanes... i que, malauradament, fa massa temps que són en un calaix. A Sant Boi, també hem considerat prioritari sobre la taula la necessitat que el govern de l’Estat reactivi altres tres projectes estratègics per a la nostra ciutat que, per diferents motius, no acaben mai de fer-se realitat.

La continuació de les obres de la variant de la C245 i els trasllats de la caserna i la central elèctrica fora del nostre nucli urbà són assumptes que reivindiquem des de fa dècades i que estan evidentment paralitzats o endarrerits d’una manera intolerable a aquestes alçades. Necessitem veure avançar aquests projectes per poder seguir desenvolupant-nos com a ciutat i perquè el nostre territori pugui generar noves oportunitats per a l’activitat econòmica i, sobretot, per a les persones.

I és que són les persones, la gent corrent, qui paga en el seu dia a dia les conseqüències dels endarreriments, les aturades, les excuses i l’eternització dels projectes, que en definitiva no són sinó entrebancs per al nostre progrés social.

Per aquest motiu, els socialistes de Sant Boi considerem molt important que el futur govern de l’Estat sigui un govern de signe progressista, un govern receptiu a les necessitats de llocs com Sant Boi, on vivim persones senzilles que només volem defensar el nostre legítim dret a ser tractades en igualtat de condicions i a seguir mirant cap al futur amb optimisme. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios