www.elllobregat.com
Un agent de Mossos d’Esquadra mata a la seva dona a Sant Feliu de Llobregat
Ampliar

Un agent de Mossos d’Esquadra mata a la seva dona a Sant Feliu de Llobregat

Última hora

jueves 14 de abril de 2016, 11:06h

L’home s’ha suïcidat amb un tret el cap després de cometre l’homicidi en un nou cas de violència masclista

Un home, agent de Mossos d’Esquadra i veí de Sant Feliu, ha mort aquesta matí a la seva parella en un nou cas de violència masclista. Els fets han succeït aquest matí a les 7:30 hores al domicili on residia la dona. Segons han confirmat Mossos d’Esquadra, l’home hauria matat a la dona amb una arma de foc i posteriorment s’ha tret la vida.

La Policia local de Sant Feliu i la policia catalana ja investiguen els fets que han acabat amb la mort de les dues persones, que eren parella, però que estaven en un moment de separació, segons hem pogut confirmar. En el moment del succés, en el domicili hi havia dues infants menors d’edat, una de les quals era filla de la dona víctima.

Segons Mossos, l’agent era de mitjana edat i no estava destinat a Sant Feliu ni a la RPMS. Tot i les primeres informacions, el cos no ha confirmat encara el tipus d’arma amb la que s’ha comés l’homicidi ni si era la pròpia.

Per la seva part, l’Ajuntament ha decretat dos dies de dol en respecte a la víctima, veïna de Sant Feliu. Avui, a les 13 hores, es farà una concentració silenciosa a la plaça de la Vila, on també es llegirà un manifest.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios