www.elllobregat.com

Tasques de manteniment a la depuradora de El Prat van generar la famosa pudor del passat 18 de novembre

viernes 15 de abril de 2016, 20:04h

La Universitat Politécnica de Catalunya (UPC), a petició de la Fiscalia, ha arribat a l’origen de la mala olor gràcies, en part, a les trucades del 112

Misteri resolt. La famosa mala olor amb la que Barcelona i tota la zona metropolitana sud es va aixecar el passat 18 de novembre provenia de la depuradora d’aigües de El Prat de Llobregat. Així ho assegura, tal i com ha publicat avui el diari El País, la investigació de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), a petició de la fiscalia, que hauria arribat a l’origen amb el rastreig de les diferents trucades telefòniques que els ciutadans van realitzar al 112, número d’emergències.

Segons l’UPC, la mala olor es va generar degut a diferents tasques de manteniment que consistien en la neteja de col·lectors i de canonades que, en aquell moment, va gestionar l’Àrea Metropolitana de Barcelona. L’ens metropolità ja va considerar, en aquell moment, aquesta possibilitat, però es va descartar després de fer diferents comprovacions on no hi havia cap anomalia.

Fent, però, la retrospectiva de la massa de l’aire en aquell moment i de les trucades que es van produir entre les 14 i les 17 hores, s’ha pogut veure la coincidència que marca el punt emissor en l’equipament pratenc.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios