www.elllobregat.com

Una dona mata a la seva filla de quatre anys a Sant Boi de Llobregat

domingo 17 de abril de 2016, 10:16h

La menor es tractava de la filla petita de quatre germans; un d'ells, que estava al pis, va ser qui va trucar al número d'Emergències

Els fets han ocorregut aquest dissabte a mitja tarda a un domicili del carrer Onze de Setembre de Sant Boi de Llobregat, al centre de la vila. Una dona, d'uns cinquanta anys i de nacionalitat paquistanesa, ha matat presumptament a la seva filla petita, de només quatre anys. Agents de Mossos d'Esquadra l'han detingut immediatament després que un dels altres fills, d'onze anys, truqués al número d'Emergències avisant de l'homicidi.

L'Àrea d'Investivació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud s'ha fet càrrec de la investigació per aclarir les circunstàncies dels fets. Segons les primeres informacions, la mare hauria estrangulat a la menor de quatre germans (de 20, 17 i 11 anys) Tot i que amb els Mossos ha arribat una ambulància del Servei d'Emergències, els intents per reanimar a la menor no han estat suficients per salvar la vida de la nena. La mare ja ha passat a disposció judicial.

L'equip de Govern de l'Ajuntament de Sant Boi, en una reunío d'urgència celebrada ahir a la nit, es va decidir declarar dos dies de dol, celebrar avui un Ple extraordinari a l'Ajuntament de la ciutat a les 12 hores i, després, convocar una mobilització a la plaça de la vila per expressar el dol i oferir el suport a la família de la víctima.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios