www.elllobregat.com
Caprabo avança la seva expansió en franquícies i suma 42 botigues
Ampliar

Caprabo avança la seva expansió en franquícies i suma 42 botigues

miércoles 20 de abril de 2016, 19:26h
Les franquícies comparables registren un increment de les vendes superior al 12%

Caprabo suma 42 supermercats franquiciats que han suposat la creació d’uns 250 llocs de feina i la incorporació de més de 12.000 metres quadrats de superfície comercial a la seva xarxa, amb una inversió aproximada d’uns 7 milions d’euros, des de que a finals del 2010 la companyia posés en marxa el seu projecte d’expansió en forma de franquícies. Del total de franquícies, 5 són RapidCaprabo, un nou model de conveniència. Al 2015, Caprabo va obrir 11 supermercats franquiciats.


Aquest model de negoci està consolidat i de cara al 2016 es preveu obrir unes 16 franquícies. D’aquesta manera, Caprabo incideix en el supermercat de proximitat sobretot a Catalunya, el seu principal mercat estratègic que concentra el 90% del negoci de la companyia amb 296 supermercats. Es tracta d’un model de creixement que permet a la companyia tenir presencia a localitats on fins al moment no tenia establiments. Caprabo també compta amb 3 supermercats franquiciats a Andorra.


Per Claudio Estévez, Director de Franquícies Caprabo “El creixement de botigues franquiciades està oferint dades molt positives. En vendes comparables, les botigues franquiciades van registrar el passat exercici un increment de les vendes del 12%, un punt més que l’any anterior”. Assegura Estévez que ”l’apertura de nous establiments Caprabo ens permet consolidar la marca al nostre principal mercat estratègic”.

Caprabo i BBVA, suport a les franquícies
Al mes de març, Caprabo i BBVA van arribar a un acord per posar a disposició dels franquiciats de la companyia de supermercats una linia de finançament amb condicions ventajoses en un ampli conjunt de productes i serveis, que pemeti cubrir les necessitats tant per a la implantació de botigues noves com pel desenvolupament i creixement de l’activitat de les que ja estan en funcionament.


Franquícia integral
L’oferta comercial de les franquícies Caprabo potencia el propi model comercial de la companyia: compromés amb l’estalvi, productes de proximitat, el major assortiment per metre quadrat, una amplia oferta de productes frescos de consum diari, una amplia gamma de productes de marca propia amb una gran varietat de preus – Eroski, Eroski Basic, Belle, Seleqtia, Natur i Sannia - i promocions comercials diverses. Tots els establiments franquiciats incorporan els serveis tradicionals de valor afegit de Caprabo com el seu programa de fidelització –amb el Meu Club Caprabo-, el Programa d’Ajuda a les Famílies Benvingut Nadó, la revista “Sabor” o beneficiar-se de la garantia d’estalvi continuat amb El Comparador i els punts per euros amb la tarjeta client, entre d’altres.


Caprabo aporta una posició de marca consolidada, així com la seva experiència de més de mig segle al sector de la distribució alimentària. Gestiona cada projecte de franquicia de manera individual, amb un pla de viabilidad propi, proporcionant recolzament constant i assessorament al emprenedor, més enllà de l’apertura del seu negoci.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios