www.elllobregat.com

CaixaBank recolza la restauració del Llobregat

martes 03 de mayo de 2016, 06:17h
CaixaBank ha engegat el programa CaixaNegocis Restauració amb l’objectiu de recolzar els bars i restaurants del Llobregat amb una proposta de servei especialitzada i iniciatives per a impulsar el consum local i els pagaments electrònics.

La iniciativa s’emmarca dins del programa CaixaNegocis de CaixaBank, mitjançant el qual l’entitat financera reforça la seva relació amb els autònoms i les microempreses. D’aquesta forma, CaixaNegocis Restauració aporta solucions de gestió, finançament i protecció als professionals i ofereix l’atenció per part d’un gestor especialitzat, qui disposa de dispositius mòbils per a oferir assessorament financer al negoci del client. Així mateix, els clients de CaixaNegocis tenen un canal exclusiu de comunicació a través del “Mur” per a comunicar-se amb el seu gestor contínuament.

La iniciativa CaixaNegocis Restauració també inclou promocions per a impulsar el consum local i ajudar a fomentar els pagaments electrònics en el sector hoteler i restaurador. En aquest sentit, fins al 29 de maig CaixaBank, convida als 700 primers clients que facin durant la mateixa setmana quatre pagaments de més d’1 euro amb el seu mitjà de pagament de CaixaBank o d’imaginBank a un àpat o consumicions per valor de fins a 10 euros a bars i restaurants del Llobregat que operin el terminal TPV de l’entitat.

La promoció beneficia als pagaments realitzats tant amb targeta contactless com amb mòbil, a través de les aplicacions CaixaBank Pay i imaginPay, o amb la polsera contactless de CaixaBak. Tots aquests mitjans de pagaments són tan segurs com les targetes tradicionals amb xip EMB i a més disposen del servei gratuït CaixaProtect, que protegeix al client davant qualsevol ús no autoritzat. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios