www.elllobregat.com
Caprabo obre 42 noves franquícies, quatre d’elles al nostre territori

Caprabo obre 42 noves franquícies, quatre d’elles al nostre territori

martes 03 de mayo de 2016, 06:18h
El nou model de botiga, que preveu obrir 16 noves franquícies al llarg de l’any, ha permès crear 250 llocs de treball

A Sant Boi, Cornellà, El Prat i L’Hospitalet. La cadena de supermercats Caprabo continua amb la seva expansió en franquícies arreu de Catalunya i, òbviament, a les grans ciutats del nostre territori. Caprabo suma ja 42 supermercats franquiciats –quatre d’elles al nostre territori- que han suposat la creació d’uns 250 llocs de treball i la incorporació de més de 12.000 metres quadrats de superfície comercial a la seva xarxa.

En total, Caprabo parla d’una inversió de 7 milions d’euros aproximadament, des que a finals de 2010 la companyia posés en marxa el seu projecte d’expansió en forma de franquícies. Del total, a més, cinc són RapidCaprabo, el nou model de conveniència. “El creixement de botigues franquiciades està oferint dades molt positives. En vendes comparables, les botigues franquiciades van registrar el passat exercici un increment de les vendes del 12%, un punt més que l’any anterior”, ha dit el director de franquícies de Caprabo, Claudio Estévez. “L’apertura de nous establiments Caprabo ens permet consolidar la marca al nostre principal mercat estratègic”.

De fet, aquest any 2015 ha estat l’any, efectivament, de la consolidació d’aquest nou model de negoci, que va permetre obrir 11 establiments el passat any i que preveu obrir 16 més per aquest exercici. D’aquesta manera, Caprabo vol incidir en el supermercat de proximitat sobretot a casa seva, Catalunya, el seu principal mercat estratègic que concentra el 90% del negoci de la companyia amb 296 supermercats. Es tracta d’un model de creixement que permet a la companyia tenir presència a localitats on fins el moment no tenia establiments; a més, amb aquest esperit compromès amb l’estalvi, amb els productes de proximitat, el producte fresc, amb la varietat que els aporta els Caprabo coneguts de nova generació, que han impulsat a la companyia com a cadena de supermercats de referència. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios