www.elllobregat.com
Èxit de participació a les Festes de Primavera de Sant Feliu tot i el mal temps

Èxit de participació a les Festes de Primavera de Sant Feliu tot i el mal temps

miércoles 11 de mayo de 2016, 12:39h
La 58a Exposició Nacional de Roses i la 37a Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat han aconseguit aquest cap de setmana una gran afluència de públic, tot i les inclemències del temps. La ciutadania s'ha bolcat un any més en les Festes de Primavera, i encara que la pluja ha obligat a suspendre algunes activitats, Sant Feliu ha atret moltes persones d'altres municipis catalans interessats en conèixer de prop la 'Ciutat de les Roses'. Podeu veure l'àlbum de fotografies de les Festes a la pàgina de Facebook de l'Ajuntament.

L'Exposició Nacional de Roses va sorprendre els visitants amb els muntatges d'enguany, dedicats al món de l'imaginari infantil. I com ja és habitual, en determinats moments es van fer cues per accedir al recinte del Palau Falguera.

L'escriptora nascuda a Sant Feliu, Jenn Díaz va obrir les Festes el divendres amb el pregó de la Rosa. L'Auditori del Palau Falguera, que es va omplir de gom a gom, va aplaudir el discurs de la jove autora.

Els carrers del centre de la ciutat on hi havia els estands de la Fira Comercial van ser un continu anar i venir de gent, excepte en les estones de pluja. Els estands de la plaça de la Vila, on hi havia comerços i indústries que exposaven els seus productes relacionats amb el món de la rosa, també van atraure molt de públic. D'altra banda, l'activitat "Tendències Sant Feliu", que es va dur a terme al local municipal de Laureà Miró, 187, es va estrenar centrant-se en el món de la moda. El projecte tindrà continuïtat durant la resta de l'any, i cada mes tocarà un tema.

Les activitats de cultura tradicional i popular com la mostra de colles de foc, el Festival Flamenc, les caramelles, les sardanes, els castellers, els concerts joves, així com tots els actes inclosos en la XVI Mostra d'Activitats i Folklore Tradicional i Popular i el Festival Buti+Farra+Sound van aconseguir també un gran nombre de seguidors.

L'alcalde de la ciutat, Jordi San José, ha valorat positivament les Festes de Primavera, destacant "el bon comportament de la gent que, malgrat el mal temps, ha ocupat totes les activitats". San José també ha destacat el nivell d'assistència a l'Exposició Nacional de Roses, així com la impressió positiva de la gent en sortir del recinte del Palau Falguera. Com a punt a millorar, ha explicat que l'assistència al Roserar no ha estat l'esperada i que en properes edicions "caldrà donar més a conèixer aquest parc de la ciutat". Altres qüestions que l'alcalde ha apuntat per millorar de cara a l'any vinent són l'aparcament dels veïns i veïnes del barri Centre i el sistema de so i megafonia en alguns espais com la plaça de Lluís Companys, el qual divendres a la nit va ocasionar alguns problemes.

Reconeixement al comerç

En l'àmbit de promoció comercial, el diumenge 8 de maig dos establiments locals, la Farmàcia Carbonell i Can Dalmases, van rebre el reconeixement a la trajectòria del comerç de la ciutat.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios