www.elllobregat.com
Caprabo llença el primer Clic&Collect de l’alimentació a Catalunya
Ampliar

Caprabo llença el primer Clic&Collect de l’alimentació a Catalunya

martes 17 de mayo de 2016, 09:29h
Click&Collect facilita compres petites, més freqüència i proximitat | Caprabo, companyia col·laboradora amb El Llobregat, elimina la barrera de comprar per Internet producte fresc.

La cadena catalana de supermercats Caprabo ha posat en marxa el primer servei de Click&Collect de l’alimentació a Catalunya. Amb aquesta iniciativa, Caprabo reforça la multicanalitat dels seus serveis de venda i s’adapta a les necessitats de les noves demandes del consumidor.

El nou servei facilita la compra a un client que prefereix compres petites, freqüència i proximitat. Suposa eliminar la barrera que hi pot haver en la compra de productes frescs per Internet y permet un tracte més personalitzat a cada client. “La nova proposta de Click&Collect de Caprabo permet realitzar compres petites, de proximitat, de poca càrrega, a clients que disposen de poc temps. Per a Caprabo suposa un pas més en la venda d’alimentació per Internet, on ja som un referent. Al client li aporta comoditat i rapidesa”, explica Julian Sánchez, director de Capraboacasa.com.

La proposta de Caprabo permet realitzar la compra per Internet a través de Capraboacasa.com y la seva App i recollir-la en un termini màxim de 2 hores. La iniciativa es troba, de moment, en fase de prova.

Click&Drive, nou servei de Caprabo

Caprabo ha posat en marxa, al mateix temps el servei de Click&Drive, un format que permet als clients realitzar la compra per Internet y recollir-la amb el seu vehicle sense necessitat de baixar del cotxe. Es tracta d’un servei dirigit als clients que fan la compra setmanal o quinzenalment en un gran establiment, que es desplacen amb cotxe i que no tenen temps.

Caprabo, referent en la venta d’alimentació por Internet

Caprabo és el supermercat que més innovació aporta a les seves botigues i en la relació amb el client. En la venda d’alimentació per internet ja constitueix un referent amb la web capraboacasa.com y compte amb la primera app. Caprabo va llençar la primera web de venta de alimentació per internet al 2001. A través del seu supermercat online, el client té disponible més de 10.000 productes.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios