www.elllobregat.com
Mossos desmantella dos grups criminals especialitzats en el mètode del ‘Bumping’
Ampliar

Mossos desmantella dos grups criminals especialitzats en el mètode del ‘Bumping’

miércoles 18 de mayo de 2016, 09:29h

La policia catalana ha detingut, en total, a nou homes que actuaven a ciutats de tota la zona metropolitana de Barcelona, entre elles, Esplugues, Cornellà i L’Hospitalet

Es col·loca una clau estàndard a l’interior del pany com més al fons millor i, a continuació, es colpeja amb un martell o altre objecte contundent fins alliberar els pistons i obrir la porta. En aquest mètode, conegut com a ‘Bumping’ s’havien especialitzat aquests dos grups criminals que actuaven a tot l’àmbit metropolità.

Agents de la Divisió d’Investigació Criminal de Mossos d’Esquadra han detingut a nou homes com a presumptes autors de catorze robatoris amb força a nou ciutats, entre elles, Esplugues, Cornellà i L’Hospitalet de Llobregat. També van actuar, però, segons la investigació, a Terrassa, Canet de Mar, Arenys de Mar, Sant Adrià de Besòs, Ripollet i la mateixa Barcelona.

Durant l’operació, que va consistir en set escorcolls a pisos de Sant Feliu, Cornellà, L’Hospitalet, Santa Coloma de Gramenet i Barcelona, es van localitzar aparells d’electrònica, joies, diners, panys i altres estris per forçar-los.

Els detinguts, vuit de nacionalitat georgiana i un altre d’Armènia, ja han declarat davant dels jutges, que van decretar l’ingrés a presó de cinc d’ells. Segons fonts policials, es consideren que els dos grups criminals han quedat desmantellats, tot i que no es descarta noves detencions en els pròxims dies.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios