www.elllobregat.com
Castelldefels iniciarà al setembre la remodelació del poliesportiu Can Roca
Ampliar

Castelldefels iniciarà al setembre la remodelació del poliesportiu Can Roca

jueves 02 de junio de 2016, 18:55h

Les obres, que duraran cinc mesos, consistiran en la reforma estructural de les tres piscines de l’equipament esportiu, que romandran tancades

La reestructuració del Poliesportiu de Castelldefels Can Roca ja té data d’inici. Serà l’1 de setembre d’aquest any en una primera fase que consistirà en la reforma de les tres piscines de l’equipament esportiu i tot el seu entorn, actualment, deteriorades. De fet, les obres actuaran de manera directa sobre elements estructurals; però, també, per millorar l’accessibilitat de l’equipament i la xarxa de tractament d’aigua, climatització i sistema elèctric.

Amb un cost estimat de 2.060.000 euros, la primera fase d’aquesta remodelació durarà cinc mesos, durant els quals les piscines hauran d’estar, òbviament, tancades i fora de servei. “La reforma del complex esportiu de Can Roca suposarà una millora substancial en els elements estructurals de les tres piscines, un avenç important en la qualitat del servei”, ha assegurat el regidor d’Esports de Castelldefels, Fernando Cerpa. Un cop acabada aquesta primera fase, s’encetarà una segona prevista per mitjans del pròxim any i que millorarà els espais de recepció, accés i vestidors.

Per tot, el Govern municipal ha ofert diferents opcions de descompte per compensar el període d’obres: un 40% de descompte sobre la quota per aquells que vulguin seguir fent us de la resta dels serveis de l’equipament; la devolució de la part proporcional corresponent als mesos que duri l’obra; o bé la prolongació d’aquests mesos a la pròxima quota anual. És a dir, si les obres duren els cinc mesos previstos, el preu de la quota anual no cobrirà dotze mesos, sinó disset.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios