www.elllobregat.com
Via Families: intercanvis lingüístics, culturals i esportius entre famílies i estudiants de tot el món

Via Families: intercanvis lingüístics, culturals i esportius entre famílies i estudiants de tot el món

martes 14 de junio de 2016, 04:34h
Ana Trinxet té 25 anys d’experiència com a pedagoga a la seva empresa MCM Educational Consultants. Tot i això, la idea de Via Families -una plataforma web internacional d’intercanvis lingüístics, esportius i culturals entre famílies i estudiants y, sobretot, sense agències ni intermediaris- va sorgir d’un sopar tradicional de cosins al Nadal.

Segurament, aquestes són les millors idees. La qüestió és que parlant amb un d’ells, va comentar que necessitava aprendre anglès i que tenia poc pressupost. -¿Què puc fer? –Poca cosa, va respondre, doncs, Trinxet. –No podries trobar un noi de la meva edat? El convido a la Costa Brava a l’estiu i ell em convida a Anglaterra a casa seva.

El que en el seu moment va semblar, segurament, una mitja broma va derivar en aquesta ‘start-up’. Aleshores no tenien una caixa de famílies entre els clients, van estudiar el mercat i el setembre de 2015, després d’un progressiu creixement inicial, ja van poder realitzar els primers intercanvis. Ara, un any després, estan a punt d’estrenar una nova plataforma millorada per apropar-se al seu mercat: famílies de tot el món amb fills d’entre 12 i 18 anys o estudiants adults, els dos principals clients de la companyia. “El Pla Embarca és una estupenda oportunitat per accelerar el projecte a nivell d’estratègia, aprenentatge i resolució de problemes que sorgeixen dia a dia. Les classes que fan t’ajuden a replantejar-te moltes coses i els tutors són un boníssim suport per prendre decisions. D’altra banda, els contactes. Són molt interessants tant a nivell nacional com internacional”, diu Trinxet.

“En el nostre cas, sens dubte, hem millorat en reconeixement”. Per tot, si l’any passat l’Ana comptava amb una plataforma molt precària, sense clients ni finançament. Actualment tenen un miler de subscripcions i estimen, d’aquí un any, estimen augmentar notablement aquesta quantitat: “enlairar-nos de manera vertiginosa a diversos països”. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios