www.elllobregat.com

Sense permís

Por Josep Ramon Mut
martes 14 de junio de 2016, 04:52h
I novament tornem a ser cridats a les urnes. Certament he perdut el compte de quantes vegades hem hagut d’anar a votar en els darrers dos anys.

Encara més, aquesta vegada anem a votar perquè aquells que tenien la responsabilitat de governar l’estat no han intentat, de forma seriosa, buscar majories que sumin i que portin l’estat cap a una certa governabilitat. Per tant, el cansament del ciutadà no és que sigui comprensible, és que és lògic, jo també estic cansat de tanta elecció.

Però perquè és tan important anar a votar aquesta vegada? Doncs potser és l’hora de donar una resposta contundent a aquells que ens han governat i que en comptes de mirar per allò que volia i necessitava el poble han mirat per interessos d’alguns privats.

El vint-i-sis de juny cal dir a aquells que impugnen lleis com la de la pobresa energètica, i que l’únic que provoquen és que no es pugui reubicar gent desnonada, que no ens representen, que els catalans hem decidit construir un nou país al costat d’aquells que ho estan passant més malament, i que els interessos d’una entitat financera, o un gran tenidor mai poden estar pel davant dels interessos dels nostres veïns i veïnes.

El vint-i-sis de juny hem de dir ben clar i de forma contundent que s’ha acabat de demanar permís al govern de l’estat quan volem fer una llei d’igualtat, o quan volem decidir el nostre futur com a república sobirana. El 26J ha de significar trencar amb una forma de fer que ha durat quaranta anys i que s’ha acabat, els catalans som majors d’edat i s’ha acabat l’haver de demanar permís per fer polítiques de proximitat per tenir eines per ajudar-nos entre nosaltres.

Així doncs, el vint-i-sis anirem a votar sense complexes, amb valentia i sobretot sense demanar permís a ningú, i perquè nosaltres que venim d’una comarca que tot s’ho ha hagut de guanyar i que mai li han regalat res, tornarem a estar a l’alçada i demostrarem que sempre estem disposats i disposades a mobilitzar-nos per la nostra gent.III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios