www.elllobregat.com
AKÍ Bricolatge arriba a Sant Feliu
Ampliar

AKÍ Bricolatge arriba a Sant Feliu

lunes 27 de junio de 2016, 17:47h
L’empresa de Bricolatge AKI, especialitzada en el manteniment, la reparació i la millora de la llar, i pertanyent al Grup ADEO, ha obert les portes de la seva primera botiga a Sant Feliu, situada al Parc Sant Feliu del carrer Laureà Miró, número 41.

L’acte d’inauguració ha comtat amb la presència d’Onofre Burgos, director regional d’AKÍ Bricolaje, i d’Òscar Cobos, director d’AKÍ Sant Feliu, que posava en valor la proximitat amb els usuaris: “Volem acostar el bricolatge de manera fàcil i senzilla als habitants de Sant Feliu. Per això, comptem amb un equip d’especialistes que s’esforçaran al màxim perquè totes les persones que s’acostin a les nostres botigues, tinguin la millor experiència de compra possible”.

Amb una inversió de 2.500.000 €, AKÍ Sant Feliu compta amb 3.040 m2 construïts dels quals, 2.178 m2 es dedicaran a la venda de material de bricolatge, jardineria i decoració. A més, disposa de 415 places d’aparcament gratuïtes.

Així mateix, l’obertura d’aquesta nova botiga suposa la creació de 41 llocs de treball nous (27 directes i 14 indirectes), amb un 56 % d’homes i un 44 % de dones. Per cobrir els llocs de treball nous, directes i indirectes, s’ha rebut un total de 5.000 sol·licituds de feina. El 85 % d’aquestes contractacions noves és de residents a Sant Feliu i voltants, la qual cosa suposa un gran impuls per a l’economia local.

AKÍ Sant Feliu mantindrà les seves portes obertes de dilluns a dissabte de 9:15h a 21:15h, i oferirà els mateixos serveis que qualsevol de les botigues AKÍ, perquè els seus clients puguin gaudir al màxim amb les petites reparacions, millores o reformes de qualsevol espai de casa seva o del seu jardí. També comptarà amb els serveis de mesurament a domicili, instal·lació exprés, canvi de banyera per plat de dutxa o «manetes» per hores. Compta amb un total de 16.851 referències a la botiga.

Tallers gratis

Per perdre la por a iniciar-se en les activitats del bricolatge, la jardineria o la decoració, AKÍ Sant Feliu organitzarà una sèrie de tallers especials durant tot l’any, perquè els visitants puguin aprendre i compartir coneixements amb els seus especialistes.

Amb aquesta nova obertura, AKÍ Bricolaje ja compta amb 41 botigues a Espanya, on hi treballen més de 1.400 persones.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios